Program zainaugurował wykład Pani Doktor Doroty Ackerman-Szulgit o przewrotnym tytule "Cena jedzenia, jak szybko zrujnowć sobie nastrój i zrowie". W trakcie wykładu licznie zgromadzenie pracownicy mogli dowiedzeić się co mają wspólnego jelita z depresią, czy kolor naczyń wpływa na smak potraw, czy jedzenie skraca życie, komu najlepiej dawać czekoladki, czym karmić dzieci by były otyłe, tempe i agresywne oraz wiele innych cieakawych i budzących kontrowersie tematów.
Następnie pracownicy zostali podzieleni na mniejsze warsztatowe zespoły, z którymi pracujemy w trakcie cyklicznych spotkań. W trakcie warsztatów staramy się wykorzystując siłę zespołów wzbudzać lub wzmacniać indywidualną motywację pracowników do realizacji postawionych sobie celów dietetycznych. Tematyka poszczególnych warsztatów obejmuje zagadnienia zwiazane z budowaniem wewnętrznego diet coacha.
Twój komentarz